FJORDHUSENE ER BOLIGER
"MED DET HELE"

Det er da ret specielt...

De første etaper med private rækkehuse FJORDHUSENE er på 124-175kvm.
Mod fjorden har husenes facader i stueetagen teglbeklædning, mens første sal er træbeklædt. Mod åen har husene teglbeklædning.

Foran husene er der dybe forhaver med carport og udhus/depot, parkeringsplads og mulighed for ophold. På den anden side af huset er der terrasse i stueplan.

Vendt mod øst og vest findes - til hvert andet hus - privat tagterrasse på med udsigt ud til henholdsvis Vejle Å og mod strandengen og fjorden.

Boligerne er moderne og funktionelt indrettet med gavmild plads i køkken/alrum og med en loftshøjde på ca. 2,5m, på nær i områder med nedsænket loft.

BESØG VORES SHOWROOM PÅ IBÆK STRANDVEJ 25 SØNDAGE KL.14-15, HVOR DET ER MULIGT AT SE OG MÆRKE PÅ DE UDVALGTE MATERIALER.

MATERIALER TIL DEN KRÆSNE KØBER

Det er da ret specielt...

FJORDHUSENE er boliger for dig, der ønsker at have mulighed for at sætte dit personlige præg i hjemmet i form af farver, overflader og materialer. Nogle af valgmulighederne er uden merpris, mens andre fungerer som tilkøb til din bolig.

Jo tidligere i byggefasen du beslutter dig, jo flere ønsker kan vi imødekomme.


SE MATERIALELISTE
Image
Image

BADEZONE OG BRYGGERS

I badeværelser er valgt de samme uno form-skabe som i køkkenet. I badezoner og bryggers kan frit vælges mellem fire farver klinker inspireret af de lyse, nordiske toner: Grey, Mud, White og Clay. Klinkerne er i langformat 30x60 cm.

Vaskesøjlen i bryggers består af tørretumbler og vaskemaskine af fra Miele.

Brusesæt og blandingsbatteri er Hansgrohe i krom.


KØKKENET-  HJEMMETS SAMLINGSPUNKT

Det lyse spisekøkken fra uno form er et originalt dansk designkøkken i banebrydende design. Udtrykket er let og minimalistisk med fleksibilitet og funktionalitet i højsædet. Køkkenet fungerer som omdrejningspunkt i boligerne og danner en perfekt ramme om både en travl hverdag og en hyggelig sammenkomst.

Det valgte køkken fra uno form er som standard i mat hvid med grebsfrie fronter. Underskabe er delvist med skuffer - delvist som skabe. Det er muligt at tilvælge underskabe med yderligere skuffer.

Med i løsninger er hårde hvidevarer fra Miele, som fuldender rummets funktionalitet.

Image
Image

GULVENE – EN VIGTIG DEL AF BOLIGENS UDTRYK

På gulvene i entré, stue, køkken og værelser i FJORDHUSENE kan du vælge mellem tre varianter af ege lamelplank med mere eller mindre diskret udtryk.


BYGHERRE


SKUDEHAVNEN A/S
Havnen 5
8700 Horsens


Image

TOTALENTREPRENØR


CASA er én af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom. Vi glæder os til at bruge vores store erfaring til at forvandle Skudehavnen til et nyt og attraktivt boligområde.

www.casa-as.dk


Image

CVR.NR. 2920 5272