KØER, SEJLADS OG BYTUR I SIGTE

Det er da ret specielt...

Området ved Skudehavnen indbyder til vandaktiviteter, ture til fods eller på cykel langs fjorden eller blot til at nyde udsigten. Både over vandet, men også over Strandengen, som er et bevaringsværdigt, rekreativt område med biotop og græssende køer.

Helt nede ved Vejle Å – som nærmeste nabo til Skudehavnen har Kano- og kajakklubben Vejle Å i maj 2018 indviet deres nye klubhus. Her kan man undervises i havkajak eller tage på turkano. Turkano er en hyggelig familieaktivitet samt en rekreativ måde at nyde fjorden eller åen på. Man kan ro en stille tur op igennem Vejle by, samt tage på fiske- eller badetur på Vejle fjord. 

Image
Kano- og kajakklubben ser som sit fornemste formål er at udbrede kendskab til kajaksporten for børn og unge og give dem mulighed for at dyrke sporten på alle niveauer.

VEJLES VERDEN AF AKTIVITET

Vejle by nåes fra Skudehavnen på få minutter i bil eller på cykel/til fods langs Vejle Fjord.

I Vejle, som er Danmarks 6. største kommune med et indbyggertal på ca. 114.000 (Januar 2018) og med et mål om at vækste med 1.000 nye indbyggere om året, er der masser af muligheder for at gå på opdagelse på de forskellige ”VejleMuseer”, dyrke fodbold, håndbold, svømning, golf, sejlsport, cykling og meget andet i de forskellige foreninger og klubber eller blive underholdt til de mange events i Torvehallerne eller Musikteatret. Er hele dagen til rådighed kan et besøg i Gorilla parken eller Givskud Zoo give oplevelser og udfordringer for store som små.

Vejle har desuden et rigt udvalgt af spændende butikker og flere videregående uddannelsesinstitutioner. Dertil kommer en bred pallette af spisesteder og caféer.

" Vi har boet her ved Ibæk Strandvej i 30 år. Og vi flytter aldrig herfra, hvis vi selv kan vælge. Ja, det skulle da lige være til en mindre, nyt og mere praktisk hus på den anden siden af vejen. Vi har alt, hvad vi har behov for lige ved hånden. Selvfølgelig er nærheden og udsigten til vandet helt fantastisk. Hvad man ikke lige ser er, at vi på få minutter når til skovområdet Søndermarken. Der elsker vi også at gå tur og følge årstidernes skiften. Også golfklubben, som vi begge er medlemmer af, er inden for kort afstand. Det er let at holde sig fysisk aktiv, når naturen kalder lige uden for døren." 

Beboer Ibæk Strandvej

MED INFRASTRUKTUR I HØJSÆDET

FJORDHUSENE ligger i skoledistrikt Mølholm, og Mølholm Skole ligger kun godt halvanden kilometer til fods fra boligerne, hvilket også gør området ekstra attraktivt for børnefamilier, som ikke prioriterer den private have og dertilhørende tidsforbrug.

Med motorvejs til-/frakørsel til E45 få minutters kørsel fra Skudehavnen er det let at komme til og fra – også som pendler i hverdagen. Aarhus ligger blot 70 km væk, Odense 75 km væk og Esbjerg i en afstand af 80 km.  

Image

BYGHERRE


SKUDEHAVNEN A/S
Havnen 5
8700 Horsens


Image

TOTALENTREPRENØR


CASA er én af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom. Vi glæder os til at bruge vores store erfaring til at forvandle Skudehavnen til et nyt og attraktivt boligområde.

www.casa-as.dk


Image

CVR.NR. 2920 5272